bus auto fiets
Menu

WONINGTYPES

Blom

Blom wordt een rustige, groene woonwijk met de dynamiek van de steden in de buurt. In totaal worden er circa 120 woningen gerealiseerd in Blom: beneden-bovenwoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Van de eerste woningen laten we je graag alvast wat schetsbeelden zien. Zo krijg je een indruk van hoe de wijk er straks uit komt te zien. Deze schetsbeelden moeten nog goedgekeurd worden door de welstand en kunnen dus nog wat aangepast worden. 

Benedenwoningen Bovenwoningen Blom Nieuwbouw Te Klaaswaal Novaform

Beneden- en bovenwoningen

De beneden-bovenwoningen in Blom hebben ieder hun eigen kwaliteit. De benedenwoningen zijn levensloopbestending. Alle voorzieningen zijn op de begane grond. En de heerlijke tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je hier nooit meer weg wil. De bovenwoningen hebben een woonetage met balkon op het zuiden en nog een extra slaapverdieping. Ideaal voor starters!
Woonoppervlakte: de benedenwoningen zijn circa 57 m2 groot en de bovenwoningen circa 73 m2.

Rijwoningen Blom Nieuwbouw Te Klaaswaal Novaform

Rijwoningen

De rijwoningen zijn 4,80 meter breed en hebben een achtertuin op het westen. Hier geniet je uit je werk nog even van de ondergaande zon. Koken doe je aan de voorzijde van de woning met uitzicht over het groen en het water.
Woonoppervlakte: circa 112 m2.

Rijwoningen Aan De Groenzone Blom Nieuwbouw Te Klaaswaal Novaform

Rijwoningen aan de groenzone

In deze rijwoningen aan de kindvriendelijke groenzone kun je fijn zitten in je voortuin terwijl de buurtkinderen samen aan het spelen zijn. Een aantal van deze rijwoningen is zelfs uitgerust met een veranda aan de voorkant, zo geniet je nog meer! De rijwoningen aan de groenzone zijn er in twee verschillende breedtes: 4,80 en 5,40 meter.
Woonoppervlakte: variërend van circa 112 tot 141 m2.

Twee Onder Een Kap Woningen Blom Klaaswaal Nieuwbouw Novaform (1)

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen zijn ruim en hebben een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Dat kunnen we in deze tijd zeker een luxe noemen! De woningen beschikken over een zeer ruime woonkamer en leefkeuken. De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in twee verschillende kapvormen.
Woonoppervlakte: de twee-onder-een-kapwoningen zullen circa 172 tot 188 m2 groot zijn.

Vrijstaande Woningen Blom Klaaswaal Nieuwbouw Novaform

Vrijstaande woningen

In het eerste deelplan van Blom zullen slechts 2 vrijstaande woningen gebouwd gaan worden. Beide woningen krijgen een andere uitstraling en daarmee ook een iets andere indeling. Het fijne is dat ook de vrijstaande woningen zijn uitgevoerd met een garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en ruime tuinen op het zuiden!
Woonoppervlakte: circa 188 en 193 m2

Planning

Op dit moment wordt er hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen voor de start verkoop van het eerste deelplan en is de planning nog erg afhankelijk van de procedures rondom het bestemmingsplan. We hebben de ambitie om aan het eind van het jaar in verkoop te gaan met de eerste woningen.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte. 

Inschrijven nieuwsbrief?

Klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je nieuws ontvangen over dit project, bijvoorbeeld over de planning, de eerste schetsen, etc? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Inschrijven nieuwsbrief