bus auto fiets
Menu

OVER BLOM

Een prachtige plek om te wonen, met de rust van het dorp en de stad in de buurt.

 

Thuiskomen in alle rust met de stad om de hoek

Nieuwbouwproject Blom is gelegen in Klaaswaal, onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard. Aan de oostzijde van het dorp, ten noorden van de Oud-Cromstrijensedijk wordt deze nieuwe woonwijk gerealiseerd met naar verwachting 120 woningen. Op het perceel staat een boomgaard, waar een gedeelte van behouden zal blijven om het groene karakter van de omgeving te eren.

 

We hebben de ambitie om met de eerste fase van de nieuwe woonwijk Blom aan het eind van 2022 in verkoop te gaan, deze planning is nog wel afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure. Deze fase zal bestaan uit beneden-/bovenwoningen, rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Er wordt in deze wijk voor ieder wat wils gebouwd. Waar zou jij graag willen wonen?

In Klaaswaal woon je letterlijk tussen stad en land in. In de directe omgeving van Blom kun je heerlijk wandelen, fietsen en recreëren. Zoek je liever de drukte op? Dan zit je in een mum van tijd in Rotterdam of Dordrecht.

Planning

Op dit moment zijn we druk bezig met de uitwerking van het plan. Een belangrijke mijlpaal is behaald met het ter inzage leggen van het bestemmingsplan in maart 2022. We hebben de ambitie om aan het eind van 2022 met de verkoop van fase 1 te starten.

Zodra we meer informatie hebben, delen we deze met je via onze nieuwsbrief en de website. Heb je belangstelling en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

  • Toewijzingsprocedure en prijsindicaties: 3e kwartaal 2022
  • Start verkoop: eind 2022

Wil je nieuws ontvangen?

Nieuwsbrief Blom
Stad Blom Klaaswaal Nieuwbouw Novaform
Slaapkamer Blom Klaaswaal Nieuwbouw Novaform
BBQ.jpg
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je nieuws ontvangen over dit project, bijvoorbeeld over de planning, de eerste schetsen, etc? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Inschrijven nieuwsbrief