bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Volgende stap gezet in de ontwikkeling van Blom Klaaswaal

19 juli 2021

Na het ondertekenen van de intentieovereenkomst op 23 juni 2021 is de volgende stap gezet die nodig is om straks op deze locatie woningen te kunnen ontwikkelen.

Over het project
Klaaswaal heeft meer woningen nodig. En daar gaan wij mee aan de slag door ongeveer 120 nieuwe woningen te ontwikkelen. Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe het project eruit gaat zien. Uiteraard werken we achter de schermen hard aan dit plan.

In gesprek over het nieuwbouwproject
Na het ondertekenen van de intentieovereenkomst op 23 juni 2021 is de volgende stap gezet die nodig is om straks op deze locatie woningen te kunnen ontwikkelen. Op 7 juli 2021 was er een workshop met de gemeente, de inwonerswerkgroep Wonen en Voorzieningen en Ontwikkelcombinatie Novaform-Hooghwerff. Tijdens deze workshop zijn de eerste ideeën en wensen geïnventariseerd als het gaat om de stedenbouwkundige invulling, de groenstructuren, de wegen en de ontsluitingen.Hoe nu verder?
Alle ideeën en wensen uit de workshop worden meegenomen bij de verdere uitwerking van een stedenbouwkundige opzet van project Blom. Vervolgens worden de inwoners van Klaaswaal hierover geïnformeerd en geraadpleegd.

Blijf op de hoogte
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe