bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Rabo Woonmarkt event Heinenoord

18 september 2023

Donderdag 21 september ben je tussen 17:00 – 20:00 uur van harte welkom op het kantoor van Rabobank Heinenoord voor nieuwbouwnieuws uit de regio. En natuurlijk zullen wij met nieuwbouwproject Blom in Klaaswaal ook aanwezig zijn!

Nieuws en inspiratie

We vertellen je graag meer over dit mooie plan aan de oostzijde van Klaaswaal. In Blom worden naar verwachting 120 woningen gerealiseerd. De bouw van de eerste fase is inmiddels gestart. Graag vertellen we je meer over de tweede fase van dit groene en duurzame nieuwbouwplan wat naar verwachting einde van het jaar in verkoop gaat.

Het Rabo Woonmarkt event is laagdrempelig en vol nieuws en inspiratie. Naast nieuwbouwprojecten uit de regio kun je die avond ook terecht met vragen over je hypotheek. Daarnaast vinden er diverse workshops plaats op het gebied van wonen en worden er duurzaamheidstips gegeven.

Zien we je donderdag 21 september?
Adres: Rabobank Heinenoord, Reedijk 8


Het event is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, zodat je alle tijd hebt om je te laten informeren. Meld je gratis aan via onderstaande button. 👇

 

meld je hier gratis aan >>
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe