bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nu in verkoop! De laatste 6 woningen in fase 2 van Blom

11 april 2024

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een woning in Blom! Vandaag start de vrije verkoop van de laatste zes woningen in de tweede fase van ons nieuwbouwproject Blom in Klaaswaal.

Vanaf nu vind je meer informatie over deze woningtypes op onze aanbodpagina.

Twee unieke hoekwoningen
Ontdek de exclusiviteit van onze twee hoekwoningen, een toonbeeld van ruimte en luxe. Met royale percelen variërend van 225 tot 363 m², bieden deze woningen de vrijheid om jouw ideale tuin te creëren. Of je nu droomt van uitgestrekte terrassen of een diepe tuin voor ontspanning, deze woningen, ontworpen op basis van het nul-op-de-meter principe, bieden het allemaal – en dragen tegelijkertijd bij aan een beter milieu en lagere energiekosten.

Vier prachtige rijwoningen
Ervaar het ultieme thuisgevoel in een van onze vier rijwoningen. Elke woning biedt een perfecte balans tussen licht, ruimte en connectie met de natuur. Met een breedte van 4,8 meter en een woonoppervlakte van 105 m² is elke woning ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. De tuinen, gericht op het oosten, zorgen voor zonnige momenten, terwijl het nabijgelegen speelgebied de ideale plek is voor kinderen om veilig te spelen.

Jouw toekomst in Blom?

Is Blom waar jij je toekomst ziet? Dit is je kans om deel uit te maken van deze prachtige woonwijk. Bekijk de aanbodpagina voor uitgebreide verkoopinformatie, inclusief prijslijsten, brochures en plattegronden. Voor persoonlijk advies en meer informatie over deze unieke woningen, neem contact op met een van onze makelaars.

Neem contact op 

met onze makelaars
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe