bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

kopen met de Nationale Hypotheek Garantie

8 december 2022

Een groot deel van de woningen in Blom is te financieren met Nationaal Hypotheek Garantie. En dat heeft vele voordelen!

Voor de Benedenwoningen, Bovenwoningen én de Rijwoningen (van 4,80 meter breed)* kun je een hypotheek met NHG afsluiten. En dat heeft vele voordelen. Zo is het mogelijk om zonder vast contract een hypotheek af te sluiten. Dat is goed nieuws en een verantwoorde optie voor o.a. senioren, starters en ondernemers. Je weet zeker dat je niet te veel leent. En die zekerheid belonen veel geldverstrekkers door een lagere hypotheekrente te berekenen. Maar het betekent ook dat je een vangnet hebt als je door omstandigheden je hypotheek niet meer kunt betalen.Het financieren van je woning met NHG heeft dus vele voordelen. Zo woon je comfortabel en hoef je je geen zorgen te maken over je hypotheeklasten.  

Extra leencapaciteit
Wist je dat de beneden en bovenwoningen energieneutraal zijn? Dat betekent dat je over het jaar heen gemiddeld net zoveel energie opwekt als dat er nodig is voor verwarming, ventilatie en warm water. De rijwoningen zijn zelfs nul-op-de-meter woningen. Dat betekent dat de energie voor je apparaten in huis óók opgewekt wordt. Extra fijne bijkomstigheid van deze energiezuinige woningen is dat je een extra leencapaciteit hebt van €15.000,-.


*) In 2022 is het mogelijk om jouw financiering aan te vragen mét NHG tot € 376.300,- (NHG-grens +6% aan energiebesparende voorzieningen). Vanaf 2023 kunnen alle woningen met een koopsom tot € 405.000,- (of inclusief energiebesparende maatregelen € 429.300,-) mét NHG gefinancierd worden. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de voorwaarden.

naar de woningen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe