bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Informatieavond

9 september 2021

Nieuwbouwproject Blom grenst aan de sportvelden van Klaaswaal. Hier is ruimte voor maximaal 120 nieuwe woningen. De ontwikkelcombinatie Novaform-Gebrs. Hooghwerff B.V. en de gemeente Hoeksche Waard willen graag in gesprek met inwoners over het stedenbouwkundig plan voor dit gebied. Hiervoor organiseren we een informatieavond op maandag 27 september.

Stedenbouwkundig plan
Het stedenbouwkundig plan is een van de eerste stappen bij een ontwikkeling van een nieuwbouwplan. Het geeft de gewenste inrichting van een gebied met alle elementen die ruimte vragen, zoals de bouwvelden, het groen, de wegen, de parkeerplaatsen en het water.

Met de inwonerswerkgroep Wonen en Voorzieningen inventariseerden de gemeente, de ontwikkelaars en de stedenbouwkundige de eerste ideeën en wensen voor het gebied. De stedenbouwkundige verwerkte dit in een eerste opzet van het stedenbouwkundig plan. Tijdens de informatieavond tonen we dit plan, is het mogelijk om suggesties te geven voor verbetering en kun je vragen stellen.

Inventariseren woonwensen
Het ontwerpen van de woningen komt in een latere fase van de ontwikkeling. Om zoveel mogelijk invulling te geven aan de individuele woonwensen, gaan we deze op een later moment inventariseren. Tijdens de informatiebijeenkomst op 27 september gaan we alleen in op het stedenbouwkundig plan en kunnen we dus nog niets vertellen over de woningen die in Blom gaan komen.

Registreren
Ben je benieuwd naar de stedenbouwkundige invulling van het gebied en heb je vragen of ideeën? Meld je dan aan voor de inloopavond van 27 september via onderstaande link. Heb je nog geen account aangemaakt? Maak deze dan aan via de link.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Op de registratiepagina kun je kiezen uit verschillende tijdsblokken waarop je binnen kunt lopen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de datum, tijd en locatie.

Meld je hier aan
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe