bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Binnenkort in verkoop - bouwnummers 49 t/m 54

8 maart 2024

Goed nieuws! De laatste zes woningen van fase 2 in Blom gaan binnenkort in verkoop. Dit is jouw kans om thuis te komen in een van de meest duurzame en charmante woonplekken van de Hoeksche Waard.

Twee unieke hoekwoningen
Maak kennis met onze twee hoekwoningen waar ruimte en luxe samenkomen. Met percelen van 225 tot 363 m² kun je de tuin helemaal naar jouw hand zetten. Kies voor een brede tuin met gezellige terrassen of een diepe tuin voor eindeloos genieten. De woningen zijn nul-op-de-meter, wat betekent dat ze net zoveel energie opwekken als dat je nodig hebt – goed voor milieu én portemonnee.

Vier rijwoningen
De vier rijwoningen van Blom zijn ontworpen met een focus op licht, ruimte en natuur. Elke woning, met een breedte van 4,8 meter en een woonoppervlakte van 105 m², heeft een tuin op het oosten – perfect voor ochtendmensen. En vlakbij is er een speelgebied waar kinderen veilig kunnen spelen.

Blijf op de hoogte 

schrijf je hier in

Ook wonen in het duurzaamste nieuwbouwproject van de Hoeksche Waard?

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk de website voor het actuele aanbod. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met één van onze makelaars. 

Neem contact op 

met onze makelaars
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe