bus auto fiets
Menu

Locatie Blom

In Blom in Klaaswaal woon je tussen stad en land. Waar ligt het en wat is er in de buurt te doen?

Klaaswaal.luchtfoto.jpg

Over Klaaswaal

Klaaswaal is gelegen in de gemeente Hoeksche Waard en heeft ruim 4.140 inwoners. De Hoeksche Waard is een eiland waar het oorspronkelijke karakter van het landschap met zijn openheid, beboomde dijken en kreken nog duidelijk zichtbaar is. En dat alles vind je op steenworp afstand van Rotterdam, Dordrecht en West-Brabant. 

Wil je updates ontvangen?

Blijf op de hoogte

Afstanden tot belangrijke punten

Op de kaart kan je de ligging van het project bekijken. De exacte locatie van Blom volgt nog. Hieronder staan de afstand per fiets, auto en openbaar vervoer. De getallen geven het aantal minuten aan dat je onderweg bent.

Naar
Middelbare school 6 5 18
Basischool 3 4
Zwembad 3 4
Supermarkt 3 4
Kinderopvang 1 1
Bibliotheek 3 5 14
Oud-Beijerland 24 14 41

Hotspots in de buurt

Wandelend, fietsend of met een boot; de Hoeksche Waard heeft alles voor als je eropuit wilt. Bezoek het historische centrum van Oud-Beijerland of een van de grote steden zoals Rotterdam. Er zijn veel mooie plekjes in de buurt.

Recreatieoord Binnenmaas
1

Recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal gelegen is in de Hoeksche Waard aan de oevers. De speeltuin is leuk en overzichtelijk zodat kinderen veilig kunnen spelen terwijl ouders heerlijk ontspannen. De kinderboerderij heeft alle dieren die op een boerderij te vinden zijn. In de zomerperiode is het grote openluchtzwembad the place to be. Op de ligweiden is het heerlijk om te zonnebaden of te picknicken. Wie liever in de natuur van het water geniet kan een waterfiets of kano huren om de Binnenmaas op te varen.

Natuureiland Tiengemeten
2

Natuureiland Tiengemeten

Midden in het Haringvliet ligt Tiengemeten. Heerlijk weg van de vaste wal en de hectiek van alle dag. Op de veerpont word je meteen al overmand door het vakantiegevoel op weg naar het kleinste bewoonde eiland van Nederland. Het hele jaar door zijn er volop excursies en activiteiten voor jong en oud. Het gevarieerde programma biedt elk wat wils. Er zijn veel wandelexcursies in de natuur. Ga met iets lekkers pad of pak de fiets. Ook zijn er vaar- en huifkarexcursies en jaarlijks terugkerende evenementen. Geniet van dit prachtige natuureiland.

Centrum van Oud-Beijerland
3

Centrum van Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland, een dorp met stadse allure, is veel te zien en te doen. Een heerlijke fietstocht over de dijken van het Spui, winkelen in het historisch centrum of genieten van het zonnetje met een frisse duik in de zwembaai bij de Oude Tol. Ook de verbinding over het water biedt unieke kansen. Een dagje op stap met de waterbus naar het Haringvliet is zeker een aanrader. Daarnaast is er de voet/fiets veerverbinding tussen Oud-Beijerland, Rhoon en Spijkenisse. En natuurlijk is de haven een geliefde plek om te overnachten voor de liefhebbers van watersport.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je nieuws ontvangen over dit project, bijvoorbeeld over de planning, de eerste schetsen, etc? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Inschrijven nieuwsbrief